fbpx

La Table by Celeine

  • Celine Rousseau
  • 224-leheküljeline suures formaadis kõvas köites ingliskeelne raamat
  • 2024.a

Populaarne toidustilist ja blogija Celine Rousseau kutsub fänne oma köögis ellu viima tema köitvat ja fantaasiarikast toidukunsti.

Oma Instagrami kontol on Celine Rousseau postitanud peaaegu tuhat pilti kulinaarsetest loomingutest, mis on fantaasiarikkalt kujundatud karikakarde, kirsiõite, tulpide, rooside, mesilaste, merekarpide, kalade ja lehtede kujudega. Nüüd näitab ta esimest korda lugejatele, kuidas luua oma söödavat kunsti, ammutades inspiratsiooni oma populaarsematest postitustest ja pakkudes ka täiesti uusi ideid. Selles raamatus on kuuskümmend retsepti, mis hõlmavad nii magusaid kui ka soolaseid roogasid, inspireerituna Prantsuse, Itaalia, Korea ja Jaapani köögist ning muutes igapäevased lemmikud nagu pitsa, võileivad, koogid ja küpsised lõbusateks ja mängulisteks looduse, pühade ja aastaaegade tähistamisteks.

Celine tutvustab oma versiooni roogadest nagu õunakook, makroonid, sushi ja focaccia ning jagab ka traditsioonilisi Korea ja Jaapani retsepte nagu bingsu ja okonomiyaki.

Iga peatükk jutustab Celine’i isikliku loo, kajastades tema elu Aasias, Ameerikas ja Euroopas, tema kirge hea toidu ja armastust looduse vastu. Tänu tema samm-sammulistele juhistele saavad lugejad luua Celine’i söödavaid pärleid, samuti kauneid lauaseadeid ja maitsvaid suupisteid, mis avaldavad muljet pereliikmetele ja sõpradele aastaringselt.

Popular food stylist and blogger Celine Rousseau invites fans to bring her appealing, whimsical food art to life in their own kitchens.

On her Instagram account, Celine Rousseau has posted nearly a thousand images of epicurean creations whimsically styled in the shapes of daisies, cherry blossoms, tulips, roses, bees, seashells, fish, and leaves. Now for the first time she shows readers how to create their own edible art, drawing from her most popular posts as well as some completely new ideas.
The sixty recipes in this book include sweet and savory meals inspired by French, Italian, Korean, and Japanese cuisine—and turn everyday favorites such as pizza, sandwiches, cakes and cookies into fun, playful celebrations of nature, holidays, and the seasons. Celine presents her take on dishes such as apple pie, macarons, sushi, and focaccia, as well as sharing traditional Korean and Japanese dishes like bingsu and okonomiyaki. Every chapter tells Celine’s personal story, reflecting her life in Asia, America and Europe, her passion for good food, and her love of the natural world. With her step-by-step instructions, readers will be able to recreate Celine’s edible gems as well as her beautiful tablescapes and tasty treats that will impress family and friends every day of the year.

📍Normaalses korras raamat!

25,00 

In stock